24Spar ger Sveriges högsta sparränta

24Spar är en del av en stor koncern som bland annat består av SMSguld, 24Money med flera. Pengarna som du sätter in på ditt sparkonto hos 24Spar kommer att återinvesteras i antingen guld eller i deras framgångsrika pantbanksverksamhet. Det innebär att 24Spar kan ge dig marknadens högsta sparränta till hela 6,95 procent!

24Spar är alternativet för dig som vill spara under en kortare period men som förväntar dig en bra avkastning. Och om du binder dina pengar i 12 månader hos banken så får du en sparränta på 6,95 procent. Väljer du ett obundet konto så får du en sparränta på 4,75 procents.

Den största konkurrenten, och som ger en liknande avkastning är Akelius Spar som ger 4,00 procent för sitt obundna konto och 5,00 procent om du binder pengarna över ett år. En rätt stor skillnad som du förstår.

Hos 24Spar kan du spara från 100 kronor upp till totalt 50 000 kronor. Banken tillhandahåller inga internettjänster eller liknande och för att öppna ett konto hos banken så måste du ha ett kono hos en annan bank för att föröver pengar eller göra ett uttag.

Här kan du läsa mer om 24Spar >

Lämna en kommentar