Freedom Finance – En annorlunda låneförmedlare

Det har under senaste åren skett en radikal ökning av olika institut och banker på marknaden. Det är inte längre storbankerna som regerar utan mindre institut börjar ta allt mer marknadsandelar. Media har rapporterat ganska friskt under dagen om att, trots finanskris, de mindre bolagen ökar sin kundstock, och det till följd av att flera väljer att lämna de större bankerna.

Freedom Finance är ett av de lånebolag som tillhör den mindre skalan av institut som erbjuder lån i olika former. Bolaget har i första hand riktat in sig på bolån och privatlån utan säkerhet. Freedom Finanace skiljer sig dock lite från vanliga institut då det inte är de själva som står för själva utlåningen. Företaget profilerar sig som låneförmedlare och det innebär egentligen att låntagarna lånar lånade pengar. Krångligt? Inte alls. Freedom Finance tar själva lån från befintliga banker utefter de preferenser som kunden har. Därför har man varierande räntor och varierande amorteringstider. Det här för att varje lån är helt individuellt och kan hanteras med pengar från flera olika institut. Kunden märker ingenting utan hanterar sitt lån precis så som han eller hon skulle gjort från vilken annan bank som helst.

Det finns egentligen ingenting att oroa sig för när det handlar om lån från Freedom Finance. Företaget är seriöst och genomför sedvanliga kreditprövningar på alla sina låneansökningar. Dessutom har man höga krav och kontroller på sina låntagare så vem som helst får inte lån. Hela tanken är att du som kund skall få det bästa lånet utifrån dina förutsättningar och genom sin lite mer annorlunda metod att erbjuda pengar kan de anpassa ditt lån just efter dina preferenser. Något som givetvis borde gynna både dem själva och sina låntagare i förlängningen.

Läs mer om Freedom Finanace eller slå dem en signal på 0770-455 097 för att få mer information av Freedom Finanace själva.

Lämna en kommentar