Lyxfällan laddar för en ny säsong

Även om Charlie och Mathias nu har lämnat Lyxfällan bakom sig för nya uppdrag hos Sveriges Television och Plus så fortsätter TV 3 med sitt lyckade privatekonomiska koncept i form av Lyxfällan. I höstens säsong får vi stifta bekantskap med två helt okända ansikten i TV-världen, ekonomerna Patrik Grimlund och Magnus Hedberg. Ingen av de två har tidigare arbetat med tv överhuvudtaget.

Den nya säsongen startar imorgon och är som vanligt packad med människor och moment som inte riktigt fått ordning på sin ekonomi. Som vanligt heter det att de nya programledarna skall forma programmet efter sina egna tankar även om det redan finns ramar man måste hålla sig inom. Jag tror emellertid att det är ett genidrag av Tv 3 att inte plocka kända ansikten, att inte ta tillbaka de förra ersättarna, utan att köra ett helt nytt koncept. Det är troligtvis den enda chansen att faktiskt få Lyxfällan att leva vidare.

Lyxfällan är en bra vägledning för privatekonomi och det är viktigt att förstå att det finns väldigt många som har det likt de situationer som tas upp i programmet. Därför finns det mycket att lära och mycket intressant att ta in.

Lyxxfällan startar imorgon klockan 20:00 på Tv 3.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *