Solid Försäkringar – ett okänt bolag

Idag skulle jag vilja slå ett litet slag för försäkringsbolagen som inte alltid har det så enkelt att synas. Ett sådant bolag är Solid försäkringar som ofta inte känns till bland den stora massan människor men som ändå är ett försäkringsbolag som drar till sig kunder med förmånliga försäkringar, inte minst inom hemelektronik.

Solid försäkringar är ett bolag som ofta arbetar ihop med företag för att erbjuda deras kunder olika möjligheter till att försäkra sina produkter som de precis har köpt. Det funkar ofta som en tilläggsförsäkring till själva köpet som exempelvis skulle kunna vara en tv eller en dator. På så vis kan företaget som säljer tv:n erbjuda ett mervärde genom en försäkring till sina kunder medan Solid Försäkringar själva skapar nya kunder och kundkontakter.

Bolaget i sig har givetvis inte bara den här typen av försäkringar utan erbjuder en uppsjö av olika varianter av försäkringar som skall passa de flesta kunderna. Bolaget har både hemförsäkringar och fordonsförsäkringar och erbjuder även med den typen av försäkringar speciella erbjudanden tillsammans med passande parters. Det kan exempelvis röra sig om en bilförsäljare eller ett bolåneinstitut.

Är du intresserad av Solid Försäkringar så kan du läsa mer om det genom att klicka på länken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *