Abuni – Enkel fakturahantering

Observerade idag en ny artikel på Allt om Spara som handlar om ett företag som heter Abuni. Det är ett företag som erbjuder enkel fakturahantering för en liten kostnad per månad. Det bygger egentligen på ett system som jag vet många stora företag inom statlig och offentlig sektor använder sig, nämligen att uppge en fakturaadress som går till företaget, som i sin tur scannar in den digitalt och lägger upp den på en färdig plattform.

Systemet är faktiskt väldigt genomtänkt. Vem är inte trött på alla pappersfakturor som skickas kors och tvärs i landet? Här får du en simpel adress som du uppger som fakturaadress när du handlar eller beställer någonting. På så vis skickas fakturan direkt till Abumi som sedan scannar in den och lägger upp den på ditt konto på Abuni.se. Där kan du sedan betala fakturan med ett enda knapptryck, utan att fylla i OCR-nummer och annat som redan är färdigifyllt.

Fakturakontot är kopplat med autogiro till ditt eget bankkonto och belastas en dag innan betalningsdatumet inträder. Det enda kravet på dig som kund är att du godkänner betalningen minst tre dagar innan den skall ske. För 79 kronor i månaden och 6 kr per faktura är det här systemet hemma och du kan direkt börja använda det. Jag rekommenderar ett besök till artikeln som är bra mycket längre än min förklaring ovan.

Abuni – Enkel fakturahantering

Lämna en kommentar