Nordeas bankkunder får iPhone-tjänst

Flera storbanker har redan lanserat sin applikation för bank i mobilen medan andra valt eller blivit tvungna att vänta. Nästa bank på tur är i vilket fall som helst Nordea som nu släpper en så kallad applikation till Apples storsäljare iPhone.

Precis som på Swedbank eller med SEB kan du genom din Nordea-applikation enkelt komma åt dina bankkonton och flytta pengar mellan dem. Du har även möjlighet att räkna på bolån, få valutakurser och även läsa ekonominyheter. Faktum är att du kan göra det mesta du vill kunna göra, så även betala räkningar.

Att säga att Nordeas satsning med bank i mobilen bara skulle röra sig om Apples produkter är helt fel. Alla mobiltelefoner som har internetsurf kan givetvis använda det men eftersom det är släppt en specifik applikation till iPhonen så är det givetvis det här som är extremt bra utvecklat och fungerar som en klocka. Har man ingen iPhone skall man alltså inte känna sig blåst utan det är bara att surfa in på Nordea för att läsa hur man får tillgång till tjänsterna.

Lycka till!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *