Allt om Spara publicerar en ny avdelning om pension och pensionssparande

Pensionen är viktigt. Väldigt viktig. Idag lanserar Alltomspara.se en helt ny avdelning om pensionssparande och det kan vara värt att ta en extra koll på den om man behöver reda ut begrepp och lära sig mer allmännyttig information om pension och pensionssparande.

Allt om Spara – www.alltomspara.se – har den senaste tiden växt för att bli en naturlig informationskälla inom privatekonomi för många svenskar. Nu utökar Allt om Spara med ytterligare en privatekonomisk avdelning, nämligen den om Pension och pensionssparande. Här benas många av de vida och krångliga begrepp ut, som blivit allt vanligare i människors vardag med tanke på det fokus som varit på den kommande pensionen. Tanken är helt enkelt att man på ett tydligt och smidigt sätt skall kunna tillförskaffa sig den information som är viktig att känna till om pension och pensionssparande.

I den nya sektionen om Pension kan du som läsare ta del om information gällande hur du faktiskt får pension, vilka delar pensionen består av, hur och när du skall ansöka om pension samt också utförliga förklaringar av alla de kollektiva tjänstepensionsavtal som finns, hur det privata pensionssparandet fungerar samt också de lite mer ovanliga varianter av pension som grundar sig i sjukersättning och aktivitetsersättning. Genom att fördjupa dig i ämnet pension kan de framtida dagar som pensionär bli mycket roligare då du faktiskt har möjlighet att påverka hur mycket du skall få utbetalt, helt på egen hand.

Allt om Spara – www.alltomspara.se – har idag växt till en av de större oberoende aktörerna som informerar besökare om olika privatekonomiska områden. Med hjälp av lättförståelig och tydlig information beskrivs lån, försäkringar, sparande, räntor, el, kreditkort och nu också pension på ett användbart sätt för besökarna som sedan är kan omvandlas till faktiska tips för framtida beslut. Allt om Spara ger inga råd och försöker inte leda besökarna till givna val utan ger istället en möjlighet att tänka efter en extra gång innan ett större privatekonomiskt beslut skall tas.

Besök Allt om Spara och avdelningen för pension.

Lämna en kommentar