Allt om Spara lanserar ny version!

I förra veckan kom ett pressmeddelande ut från sajten Alltomspara.se om att de nu uppdaterat sin sajt med ny design och nya funktioner. Personligen fullkomligt älskar jag deras nya kalkyler där man snabbt och enkelt skaffar sig en ekonomisk översikt i olika sammanhang. Sparande, lån, hushåll eller el går snabbt och enkelt att räkna på vilket är riktigt roligt med de enkla reglagen som de valt att använda sig av.

Kika på deras kalkylatorer!

Pressmeddelandet som sådant tänker jag, och får inte, redigera och därför publicerar jag det som det låg på newsdesk.

Allt om Spara – www.alltomspara.se – har idag växt till en av de större oberoende aktörerna som informerar besökare om privatekonomiska områden. Med hjälp av lättförståelig och tydlig information beskrivs lån, försäkringar, sparande, räntor och korttjänster på ett användbart sätt för besökarna som sedan är kan omvandlas till faktiska tips för framtida beslut. Allt om Spara ger inga råd och tjänar inte pengar på besökarnas val utan ger istället en möjlighet att tänka efter en extra gång innan ett större privatekonomiskt beslut skall tas.

Alltomspara.se tar nu ett ytterligare steg mot att bli Sveriges största och heltäckande privatekonomiska guide på Internet. I den helt nylanserade versionen kan besökarna nu använda sig av ett större antal olika funktioner som skapats för att interagera besökaren med verktyg som förenklar vardagen. I dagsläget finns sju olika kalkylatorer inom ekonomi där besökaren själv fyller i sina förutsättningar för att få en tydlig översikt om vad man kan spara, hur mycket lånen kostar, vad pengarna är värda eller vilka kostnader som uppstår med bostadsfinansieringen. Kalkylatorerna är egenutvecklade och stort fokus har lagts på användarvänlighet och presentation.

I och med uppdateringen finns det nu en större tabell av boräntor från  landets banker och bolåneinstitut. Översikten hjälper besökaren att jämföra de olika räntorna för respektive bindningstid mellan de olika bankerna. På sidan finns också en daglig rapportering med rykande färska ekonominyheter som skrivs på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Samtidigt presenteras också externa nyheter från större pressmeddelanden i den ekonomiska världen. Sajten har också fått ett ordentligt designlyft vilket förenklar både logik och tydlighet i befintliga texter, recensioner samt artiklar.

Alltomspara.se låter numera besökaren själv bestämma hur hon vill använda sig av de privatekonomiska verktyg som erbjuds. Viktigt att poängtera är att sidan kommer att fortsätta med den stomme som legat till grund sedan starten med att publicera läsvärda artiklar och recensioner med fokus på tydlighet och enkelhet. Det är, och kommer alltid att vara, Allt om Sparas kärnverksamhet och det som särskiljer oss från konkurrerande aktörer.

Lämna en kommentar