Sveriges billigaste el

Det är inte för inte människor börjar oroa sig inför den kommande vintern som redan rapporterats som en av de kallaste i mannaminne. Det bästa man göra är att se över sitt elavtal och titta på vad som faktiskt gäller i just din egen situation. Om det inte är bra förutsättningar från början så kommer det knappast lösa sig när vintern väl är här heller.

Bolaget Tyreco, som utvecklat budgetverktyget Smartbudget.se, släpper idag ett nytt verktyg med sin framarbetade programvara Smartbudget, där människor nu skall kunna hitta det bästa och billigaste elavtalet. Projektet är ett samarbete mellan just Smartbudget.se och Kraftum som är ett bolag vilka hjälper människor att hitta det bästa elbolaget. Den nya jämförelsetjänsten är gratis och kan användas av alla.

Att de väljer Kraftum som samarbetspartner ligger helt rätt i tiden eftersom bolaget nyligen blev utsedda till ”bästa elbytarbolag” av tidningen PC för Alla. Ett bra betyg om man skall rekommendera människor att byta elbolag för att spara in pengar. Det fina med det här samarbetet är att du kan integrera dina elkostnader med övriga privatekonomiska företeelser och därmed också använda det i budgetverktyget. Genom att se hur elpriset förändrats över tid kan du också få en klar bild över hur ditt elpris också påverkar din övriga ekonomi.

Ett naturligt steg i utvecklingen av tjänsten är att ge användarna en personlig jämförelsetjänst som baseras på varje individs faktiska kostnader”, säger Andreas Öberg, grundare av Smartbudget.

Mycket bra jobbat säger vi!

Lämna en kommentar